Csupa Team Kft.

Csupa Team Kft.

Az 1980- as évek elején családi gazdálkodással kezdődött minden.
Azután vállalkozás lett belőle.
Először termelő cég, aztán kereskedelmi vonalon is elkezdtünk dolgozni, (ez lett a mai Csupa Team Kft).
A családi hagyományokat követve nem volt kérdés, hogy mi leszek, ha nagy leszek: Kertészmérnök.
A Kecskeméti Kertészeti főiskolán a Növényvédelmi Szakmérnöki diplomát is megszereztem (amelyet 5 évente meg is újítok), a termelés, termeltetés, felvásárlás, kereskedelem mellett jól jön a szaktudás , mert a szaktanácsadás is aktív szerepet játszik a repertoárunkban.
Nem csak fenntartjuk, hanem folyamatosan fejlesztjük is a tevékenységünket, hála az állami és az uniós pályázatoknak, amelyek elengedhetetlenül fontosak az optimális működéshez, és amelyeknek köszönhetően, az anno egy családot eltartó családi gazdaságból mára egy 15-25 embernek folyamatosan munkát biztosító vállalkozássá nőttünk.
Jelenleg 4 telephelyen, 1,6 Ha területen fóliákban és üvegházakban folyik a fehér- és erős- paprika termelés, valamint a saláta, karalábé, retek termelés, ami biztosítja a folyamatos értékesítés lehetőségét, és akkor még nem beszéltünk a termeltetett területekről.
Kiváló minőséget tudunk termelni és termeltetni, ennek köszönhetjük azt, hogy a termelési időszak végén kiderül, hogy még annál is többet el tudtunk volna adni, mint amit, ha lett volna rá kapacitásunk.
Éppen ezért tekintjük fő vezérelvünknek a folyamatos fejlesztést.

Ossza meg ismerőseivel!